El gelat d’Angula del Ter triomfa a les II Jornades gastronòmiques


TWABCEl gelat d’Angula del Ter triomfa a de les II Jornades gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals, si ho mesurem per la repercussió que ha tingut en aquests primers dies a la premsa. De la presentació de les II Jornades gastronòmiques se n’han fet ressó l’Ara, el Punt Avui, Diari de Girona, La Vanguardia, ABC, La Razón, Cadena 100, l’agència EFE, El Economista per posar només alguns exemples. També s’ha pogut veure per TVE1 i en alguns blocs.

Cal recordar que el gelat d’Angula del Ter només el trobareu en una de les propostes gastronòmiques d’aquestes jornades, concretament en aquest plat: Carpaccio de carbassa amb amanida d’escarola, gelat d’angula a la bilbaína i fals caviar de sèsam amb cruixent d’angules creat pel xef-director d’Es Portal Hotel Gastronòmic, Joan Carles Sánchez. El gelat és una creació de Gelats Ángelo a proposta de Juli Carbó, propietari d’Angula del Ter.

A les xarxes socials ha tingut la seva repercussió, així podem parlar dels tuits de la Guia Repsol referint-se a les jornades i al gelat d’angula o també de destacats gastrònoms com Pep Palau, que va ser a la presentació que vam fer a Pals, o els esments que en fan a la Fundació Alícia.

Podeu llegir la notícia al diari Ara, el Punt Avui, Diari de Girona, La Vanguardia, ABC, La Razón, o a El Economista