Les II Jornades de l’Angula del Ter atrauen a mitjans locals i internacionals


Des de l’Angula del Ter acomiadarem el 2015 amb un balanç molt positiu per la gran acollida que estan tenint les II Jornades Gastronòmiques de l’Angula del Ter i les novetats presentada en aquesta segona edició.

Els xefs dels restaurants participants a les jornades s’han involucrat moltíssim, fins i tot en conèixer el procés de pesca de la matèria prima dels seus especials menús.

Joan Carles Sánchez de l' Es Portal Hotel Gastronòmic, en Damià Rafecas del Vicus Restaurant i en Jordi Ribas del Restaurant Sol Blanc, els xefs de les II Jornades Gastronòmiques de l'Angula del Ter i del Rec del Molí de ‪#‎Pals‬; a més de'n Jordi Aparicio de Gi-Dona - La revista de la dona Gironina.

El passat dissabte 19 de desembre ens van acompanyar en Joan Carles Sánchez de l’Es Portal Hotel Gastronòmic, en Damià Rafecas del Vicus Restaurant i en Jordi Ribas del Restaurant Sol Blanc, els xefs de les II Jornades Gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals; a més d’en Jordi Aparicio de la revista de la dona Gironina “GiDona”.

Per altra banda, tamReportatge per l'agència Ruptly de Berlinbé vam participar en un reportatge molt especial, al llarg de tot el matí del dimecres 23 de desembre, per l’agència de notícies Ruptly de Berlin‬. Es va enregistrar tot el procés de pesca de l’Angula del Ter, l’elaboració del gelat d’angula amb Hervé Corvitto de Gelats Angelo i per últim la creació del plat per part del xef Joan Carles Sánchez de l’Es Portal Hotel Gastronòmic.

A través d’aquest enllaç podreu veure el resultat final del reportatge.

Per veure les millors imatges de la jornada de gravació del reportatge feu click AQUÍ.

Aprofitem també per desitjar-vos molt BONES FESTES i una gran entrada al 2016!