L’Angula del Ter a la Mañana de TV1 i a El Suplement de Catalunya Ràdio


A l’Angula del Ter hem acomiadat el 2015 i iniciat el 2016 de la millor manera possible; el 31 de desembre el gelat d’Angula del Ter va ser protagonista al programa La Mañana de RTVE, i el cap de setmana del 2 i 3 de gener ens va visitar en Pep Nogué i l’equip del programa “El Suplement” de Catalunya Ràdio.

1385600_545306152303047_8843637679861208962_nL’Angula del Ter és un producte tan valorat que crea interès a quantitat de mitjans. Per aquest motiu l’equip de producció del programa “La Mañana” de TV1, que s’emet de dilluns a divendres de 10 a 14h,  ens va contactar per demanar-nos informació sobre l’Angula del Ter i també unes mostres del gelat d’angula creat conjuntament amb Gelats Angelo. La tarda del 30 de desembre amb l’Hervé Corvitto vam preparar un encàrrec molt especial per fer-lo arribar als estudis de RTVE i que poguessin tastar i opinar sobre el nostre gelat d’Angula del Ter durant el programa.

Pep Nogué de El Suplement ens visitaPer altra banda, durant el primer cap de setmana del 2016 vam tenir la visita del cuiner i conegut col·laborador de programes com “Divendres” de TV3 o “El Suplement” de Catalunya Ràdio, en Pep Nogué. Ens va acompanyar per conèixer per conèixer com es pesca l’Angula del Ter, i després va visitar els tres restaurants ( Es Portal Hotel Gastronòmic, Vicus Restaurant i Restaurant Sol Blanc) de les II Jornades Gastronòmiques de l’Angula del Ter per veure com els xefs cuinen les angules. El diumenge des de l’Es Portal vam tenir el plaer de participar en directe al programa de Catalunya Ràdio “El Suplement On Road” per parlar amb en Joan Carles Sánchez, el xef d’Es Portal, en Pep Nogué i en Roger Escapa sobre la pesca i la cuina de l’anguila i l’angula.

  • A través d’aquest enllaç podreu veure el programa “La Mañana” de TV1 on va sortir el gelat d’Angula del Ter.
  • Per tornar a escoltar el directe del programa “El Suplement on road” feu click AQUÍ.
  • Per veure les imatges del cap de setmana amb en Pep Nogué feu click AQUÍ.