Acomiadem les II Jornades de l’Angula del Ter


el gelat d'Angula del TerAquesta és la darrera setmana de les II Jornades de l’Angula del Ter i el Rec del Molí de Pals, després d’un mes molt intens marcat per la gran acollida i difusió de les Jornades així com les novetats presentades, com el gelat d’Angula del Ter creat conjuntament amb Gelats Angelo.

Amb Pep Nogué del Suplement de Catalunya RàdioDurant aquest mes han estat moltíssims els mitjans de comunicació locals, nacionals i també internacionals interessats per les exclusives Angules del Ter, les II Jornades i el gelat d’Angula del Ter, la novetat més destacada presentada durant la segona edició de les Jornades.

Els tres restaurants participants a les II Jornades han creat uns menús magnífics, demostrant una vegada més com a l’Empordà tenim grans productes i grans xefs capaços de crear plats únics.

Si encara no heu degustat cap dels menús que podreu trobar a  Es Portal Hotel Gastronòmic, Restaurant Sol Blanc i Vicus Restaurant, teniu temps fins el divendres15 de gener; han elaborat unes propostes per llepar-se’n els dits!