Sorteig especial a Facebook per tastar l’Angula del Ter a l’Ibèric d’Ullastret


L’equip d’Angula del Ter volem premiar als nostres seguidors de Facebook a través d’un sorteig molt especial. Juntament amb el Restaurant Ibèric d’Ullastret hem organitzat un sorteig d’un menú per a dues persones valorat en més de 200€ . Serà mitjançant la nostra pàgina oficial de Facebook, i entre tots els usuaris que realitzin les següents tres accions a la xarxa social:

  • Ser seguidors de la pàgina de l’Angula del Ter
  • Compartir la publicació al seu mur
  • Comentar la publicació dient amb qui compartirien el premi

El sorteig comença avui dilluns 18 de gener, i finalitzarà el proper dilluns 8 de febrer; el guanyador el comunicarem a través de la mateixa pàgina de Facebook el dimarts 9 de febrer, i serà obtingut a través de la plataforma www.fanpagekarma.com.

El menú delicatessen per a dues persones que hem dissenyat com a premi constarà de:

Entrants a compartir
Cargols a la petarrellada
Calamars saltejats amb all i Julivert
Segons angules a la bilbaïna
Postres a escollir
Cafès
Aigua i Vi de l’Empordà

Molta sort a tots els participants!