L’Angula del Ter arriba al Mandarin Oriental de Barcelona


IMG-20160115-WA0002El llistat d’hotels i restaurants on arriba l’Angula del Ter cada vegada és més ampli, aquesta temporada hem pogut incorporar al llistat el restaurant de dues Estrelles Michelin “Moments” ubicat al luxós hotel Mandarin Oriental de Barcelona, situat al Passeig de Gràcia.

“Moments” està dirigit per Carme Ruscalleda  i el seu fill Raül Balam:

” Con sus dos estrellas Michelin, el restaurante Moments continúa ganando premios y devotos gracias a su cocina creativa, fresca y saludable inspirada en la cultura culinaria catalana. Dirigido por la chef Carme Ruscalleda y su hijo Raül Balam, Moments ofrece una de las mejores experiencias gastronómicas de Barcelona. Ruscalleda se ha convertido en una de las chefs más famosas del país, y las siete estrellas Michelin de sus restaurantes en España y Tokio la avalan”

IMG-20160115-WA0006A la nostra visita per portar en persona l’Angula del Ter, vam poder presenciar la creació del plat on serà protagonista la nostra angula amb un dels seus xefs, l’Alberto Castiñeira; i us assegurem que és exquisit!