L’Angula del Ter visita la cuina del Restaurant Carballeira de Barcelona


CarballeiraLa passada setmana ens vam acostar a Barcelona, per portar l’Angula del Ter a una de les marisqueries més conegudes de la nostra terra, el Restaurant Carballeira de Barcelona.

A escassos metres del mar i just davant del Port Vell, Carballeira ofereix en el seu restaurant els millors mariscs de Galícia a Barcelona en un ambient d’autèntica marisqueria en ple barri de la Barceloneta.

Peces que sorprenen per la seva grandària i color són exposades diàriament en el nostre aparador per despertar els més exquisits sentits. A pocs llocs de Barcelona es troba una selecció tan àmplia de marisc fresc de Galícia i peixos salvatges de les costes del Cantàbric, Atlántic i Mediterrani.

cuina carballeiraPeix salvatge i marisc fresc es preparen a la cuina a la vista del client, conservant la veritable essència del producte i respectant al màxim el seu color, sabor i textura original.

El Restaurant Carballeira manté des de els seus inicis l’essència d’una de las marisquerias mes conegudes i autèntiques de Barcelona. Entrar a Carballeira, evoca l’interior de un vaixell: els seus fanals, ulls de bou i parets de fusta transporten els sentits a una autèntica atmosfera marinera.

Esperem que ben aviat pogueu degustar, en un lloc amb tanta història, el nostre producte, que cada vegada arriba més lluny i a més restaurants!