Temporada 2015 – 2016 acabada, fins la propera tardor!


Filtres-aiguaA Angula del Ter acomiadem la temporada 2015-2016. Hem recollit tots els ormeigs, hem netejat i endreçat tot a l’espera de l’arribada de la propera tardor, quan comenci una nova temporada.

Com és habitual d’una activitat com la nostra, ha estat una temporada molt intensa, ara és el moment de deixar reposar les angules, que facin el seu curs. Per nosaltres, aquesta veda de més de sis mesos és una manera de garantir la continuïtat de l’espècie i també de la nostra activitat, que intentem que sigui sempre sostenible.

No podem oblidar que és una activitat molt lligada al territori i que duem a terme dins d’una zona natural protegida, el Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter; per això creiem que és molt important mantenir i preservar una activitat artesana que té una llarga tradició en aquesta zona. A més sempre intentem col·laborar amb les tasques de repoblament i d’estudi de les poblacions d’angula.

També és important per nosaltres que els restaurants del territori confiïn en l’Angula del Ter i li donin valor que es mereix. Al cap i a la fi, fer arribar aquest producte al públic és el que acaba de donar sentit a tots els esforços que fem durant la temporada. Per això, també, hem seguit apostant per les Jornades gastronòmiques de l’Angula del Ter i del rec del molí de Pals, són una via de promoció i de valorització de l’angula viva. A més treballem per la innovació, com la creació del Gelat d’Angula del Ter creat amb els amics de Gelats Angelo, un producte gastronòmic innovador que ha estat notícia destacada arreu del nostre territori i també a nivell internacional.

12794531_571426926357636_3714049203194068856_nEnguany hem seguit amb la línea de la temporada passada, visitant personalment força restaurants, i convidant als seus chefs a les nostres jornades de pesca; a més de continuar amb la venda a la llotja de Palamós i la venda per internet a través de gambadepalamos.com a qualsevol punt de la península.

Ens llegim la tardor vinent, gràcies per ser-hi!