A l’Angula del Ter complim amb el Pla de Gestió de l’Angula Europea


Alliberament d'anguiles alTerA Angula del Ter hi trobareu una de les millors angules del món. Un producte de proximitat i de la màxima qualitat. Pescat de forma artesana, sostenible i respectuosa amb el medi ambient. La nostra angula la pesquem a la Gola del Ter, a Torroella de Montgrí (Girona), i al Rec del Molí de Pals, dins del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

Heu de saber que complim amb el Pla de Gestió de l’Angula Europea. La pesca sostenible i preservar l’espècie ha estat des de finals dels anys 80 una de les prioritats per l’agrupació de Pescadors Professionals de l’Angula de la Confraria de l’Estartit, juntament amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

El passat mes de maig, es van alliberar 25.000 exemplars d’anguila al riu Ter, a l’alçada de Verges, aquesta acció va formar part del Pla de repoblació que es duu a terme arreu de Catalunya.

Podeu llegir més sobre aquest tema a través de la notícia publicada al Diari de Girona.