Arranquem una nova temporada de pesca a l’Angula del Ter!


Ha arribat la tardor, i amb ella encetem nova temporada de pesca de l’Angula del Ter!
Pels qui no ens coneixen, el nostre producte és de proximitat i de la màxima qualitat. Pescat de forma artesana, sostenible i sempre respectuosa amb el medi ambient. La nostra angula la pesquem a la Gola del Ter, a Torroella de Montgrí (Girona), i al Rec del Molí de Pals, dins del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

forum-bcnLa primera acció de la temporada, ha estat la visita al Fòrum Gastronòmic celebrat a Barcelona els dies 23, 24, 25 i 26 d’octubre, amb els nostres amics de Gelats Àngelo.

Hem presentat per primera vegada a la capital, una de les novetats més importants i amb més èxit i repercussió de la passada temporada de pesca: el gelat d’Angula del Ter.

Angula del TerHistòria del gelat d’Angula del Ter:
Com bé recordareu el gelat d’Angula del Ter és  un producte gastronòmic innovador que va estar notícia destacada arreu del nostre territori i també a nivell internacional.

Hervé Corvitto, el mestre gelater de Gelats Àngelo, explicava com van fer la primera elaboració  del gelat d’angula a partir d’un plat d’angula a la bilbaïna que van preparar amb Angula del Ter de Juli Carbó. Posteriorment van fer una segona elaboració amb un gust més rebaixat i s’han adonat que les persones que són menjadores d’angula prefereixen en general la versió de gust més potent mentre que els que no tenen el costum opten per la versió més suau del gelat, que és una primícia que es va presentar a finals de 2015 al Fòrum Gastronòmic de Girona.