Angula del Ter ja és una marca registrada


logo-en-baixa-colorEl nostre producte l’angula del Ter  és sota el nom de “Angula del Ter by Juli Carbó”, i després de diversos intents, una marca registrada. Té per tant tots els drets reservats i compta a més amb llicència de pesca artesana de l’angula al Baix Ter i està adscrita a la Confraria de Pescadors de l’Estartit. Opera sota l’empara de les marques de qualitat Peix de la Costa i Productes de la Terra.

peixCosta-grisos“Peix de la Costa” és una marca’ que identifica el peix i marisc de proximitat de Catalunya. Aquesta marca identifica un producte de qualitat amb una millora en el procés de pesca i comercialització.

Productes-de-la-terra-grisoPer altra banda “Productes de la Terra“  es tracata d’una marca que reuneix diferents productes locals amb valor afegit per l’arrelament al territori. Obtinguts amb coneixements i habilitats que ajuden a la conservació del patrimoni agroalimentari i dels valors culturals i mediambientals.