Iolanda Bustos porta l’Angula del Ter a la Fira Orígens d’Olot


Iolanda BustosAquest cap de setmana del 19 i 20 de novembre s’ha celebrat a Olot una nova edició de la coneguda Fira Orígens , la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya, un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes de qualitat són els principals protagonistes. A Orígens, el visitant pot aprendre: a les sessions de cuina en directe que fan reconoeguts cuiners, com la Iolanda Bustos de La Calèndula de Regencós.

Aprofitant les III Jornades Gastronòmiques de l’Angula del Ter, la xef de La Calèndula va presentar la seva proposta d’amanida d’angules amb nyàmeres i herbes de la llera del ter, al públic de la fira i va ser un èxit total.

Recordem, que entre els plats que es podran degustar durant les jornades, a part de les angules a la bilbaina, hi trobareu ‘Angules mar i muntanya amb camagrocs i ou a baixa temperatura’, ‘Amanida d’angules amb nyàmeres i herbes de la llera del ter’, ‘Dau de jarret cuit 18 h amb angules i ou filat a la brasa’, ‘Truita dròpola amb angules i panxeta’, ‘Arròs a la llauna amb salsitxes, tripes de bacallà i angules’, ‘Arròs Carnaroli cremós amb formatge el Set al safrà amb garoines i angules saltades’, ‘Estofat de llata de vedella de Girona amb bolets variats, crema de patata escalivada i angules’, ‘Fettuccine amb crema carbonara d’angules amb ou escumat i panxeta curada’, ‘Ou escalfat amb patata, angules i molles marines’ i ‘Coca de bolets amb carxofes i angules’.