L’Angula del Ter ja es pot tastar al Restaurant Gaig de Barcelona


Amb Carles GaigCada nova temporada sumem nous restaurants on poder degustar la nostra Angula del Ter, perquè siguin cuinades de la mà dels millors xefs del nostre territori.
Estem molt contents de poder anunciar que afegim un nou restaurant a l’extens llistat on poder gaudir d’un plat d’angula, el Restaurant Gaig de Barcelona, dirigit pel reconegut i premiat xef Carles Gaig s’afegeix al llistat de llocs on gaudir del nostre producte.

Carles Gaig cuinant

Conèixer la filosofia de Carles Gaig és fàcil, només cal seguir-lo i veure com cada dia visita el Mercat de la Boqueria i comprova amb quina il·lusió escull personalment els productes que després es cuinaran. Carles rep la matèria prima del restaurant, matí i tarda, perquè afirma: “Quan parlo de peix fresc, es fresc de veritat”. Tampoc podem oblidar la seva defensa del producte bo quan opina: “El producte te que ser manipulat per potenciar les seves característiques, combinant-lo amb altres, sense que aquesta acció sigui agressiva”.

L’objectiu de la seva feina es resumeix a la frase que mostra el seu esperit emprenedor: “Sempre mirant al davant sense deixar de mirar enrere”.