L’Angula del Ter al llibre “Els Tinars” de Marc Gascons


img-20161119-wa0038El xef i propietari de Els Tinars, el reconegut restaurant guardonat amb una estrella Michelin des del 2008, Marc Gascons, ha editat un llibre en el qual es recull complet passeig per la història, anècdotes, entorn i evolució del restaurant Els Tinars, que acaba amb el colofó de 24 hores en l’establiment, un documental en fotografies que narra el trepidant ritme que es viu cada dia.

Angula del TerEn aquest llibre l’Angula del Ter, hi té un espai com un dels productes estrella, i de proximitat que es poden trobar a la cuina de Gascons. És un plaer aparèixer a les pàgines d’història d’aquest magnífic restaurant, volem destacar que Marc Gascons va ser un dels primers clients en confiar i apostar per l’Angula del Ter.

Els Tinars està dirigit pels germans Marc i Elena, la tercera generació de la família Gascons que es dedica a l’hostaleria. La sintonia i professionalitat dels dos germans, en Marc, com a xef, l’Elena, com a cap de sala, ha estat determinant per situar Els Tinars entre els millors restaurants del país, amb una proposta que es resumeix en quatre conceptes: tradició, producte, senzillesa i elegància . Des del 2008, el restaurant compta amb una estrella Michelin.