L’Angula del Ter treballa amb els productors d’angula de St.Jaume d’Enveja del Delta de l’Ebre


A l’Angula del Ter estem sempre en constant creixement i evolució, per aquest motiu busquem sinergies que ens ajudin en el desenvolupament de la nostra marca.

St.Jaume d'EnvejaJa fa més d’un any que vam contactar amb els productors de Sant Jaume d’Enveja, del Delta de l’Ebre per començar a treballar plegats.

Els productors del Delta de l’Ebre consideren que l’Angula del Ter és un “model de èxit” a tots els nivells que ha aconseguit  amb molt d’esforç un sol pescador com en Juli Carbó. Valoren i destaquen aspectes com la comunicació i aparició als mitjans com TV’s, ràdios, premsa, elements com la pàgina web, Xarxes Socials. També l’aposta per les innovacions com la creació del gelat d’angula, la creació de les Jornades de l’Angula, acostant així el producte a nous públics, i en definitiva aconseguir posar en valor un producte poc conegut fins fa 3 anys.

Sant Jaume d'EnvejaFa unes setmanes va venir una representació de la població de St. Jaume d’Enveja del Delta de l’Ebre, formada per l’alcalde el sr. Joan Castor Gonell, la regidora de turisme i promoció econòmica, biòlegs, una representació del Consell Comarcal y una quinzena de pescadors professionals de l’angula de l’Ebre. Aquesta visita va coincidir amb la presentació de les III Jornades de l’Angula del Ter, on a més es va visitar a un dels obradors da l’Anxova de l’Escala, un dinar de treball, i va finalitzar amb la visita als vivers d’Angula del Ter, així com a la Gola del Ter on es troben els diferents punts de pesca de l’Angula del Ter.

Cal destacar que actualment s’està treballant amb noves idees i sinergies, a més de diversos projectes, dels quals us en parlarem properament!