L’Angula del Ter viatja a Marbella, als fogons del xef Dani Garcia


Dani Garcia RestauranteL’Angula del Ter és un producte cada vegada més conegut i amb més prestigi, prova d’això és el constant creixement de la nostra marca, arribant a les cuines dels restaurants més coneguts de la zona, però també viatjant cada vegada més lluny.

En aquesta ocasió, el nostre producte ha arribat als fogons del prestigiós xef Dani Garcia per mitjà d’un dels nostres clients, en Paco Pérez, del restaurant Miramar de Llançà que compta amb dues estrelles Michelin.

dani-garcia-angula-del-terÉs un plaer que l’Angula del Ter tingui l’oportunitat de viatjar a Marbella, i ser la protagonista de la cuina de Dani Garcia, al seu “Dani Garcia Restaurante”. Garcia és un xef també guardonat amb dues estrelles Michelin, qui s’ha atrevit amb una proposta molt sorprenent i també inèdita fins ara, un “nagiri d’agules”. Pels qui no domineu massa el món del sushi, un nigiri és la varietat de sushi més popular i consumida a Japó, l’arròs es modela i premsa a mà fins a donar-li una forma cilíndrica.

Parlem una mica més sobre Dani Garcia i la seva cuina:
Sobre una base de tradició, abocar sabors contraposats i singulars, agregar una cullerada de matisos intensos, un polsim de talent i una ramita d’innovació. Afegir a la barreja textures desconcertantes i espolvorear amb il·lusió

Dani García destapa la caixa dels seus secrets en el seu projecte més personal. Ofereix un cuina sortida d’un conte de fantasia: fred, calor, nitrogen, brous, reduccions, textures i tècniques…
Una experiència plena de sabor en la qual el producte és el protagonista indiscutible. El comensal s’endinsa al món de conte del xef, degustant plats elaborats amb les tècniques més avançades i conservant les tradicionals coccions
.”

Seguiu-nos setmanalment, per veure com mica en mica la nostra angula arriba cada vegada més lluny i als restaurants de més prestigi!