Iolanda Bustos porta l’Angula del Ter a l’Espai Terra de TV3


angula-del-ter-viva-a-espai-terraLes III Jornades de l’Angula del Ter i el rec del Molí de Pals van participar els restaurants Sol Blanc, Es Portal, Vicus i La Calèndula, i van finalitzar el passat  18 de desembre. Són unes jornades amb molt ressò mediàtic, i és habitual que surtin als diferents mitjans de comunicació.

juli-espai-terraEn aquest context, el passat 23 de novembre la coneguda xef de La Calèndula, Iolanda Bustos, va sortir al programa Espai Terra de Tv3 portant l’Angula del Ter viva i acabada de pescar en directe al plató.

Bustos, va aprofitar per presentar alguns dels plats protagonistes de les III Jornades de l’Angula del Ter, i també explicar algunes curiositats sobre el producte.

Podreu veure el programa a través del següent link, a partir del minut 20:41’ quan surt la Iolanda amb les Angules del Ter.