Participem al showcooking d’angula organitzat per l’Ajuntament de St. Jaume d’Enveja


IMG-20170130-WA0008Acomiadem el mes de gener participant en un showcooking a Sant Jaume d’Enveja, una població ubicada al bell mig del parc natural del Delta de l’Ebre, on també es dediquen a la pesca de l’angula.
El showcooking el va organitzar l’Ajuntament de la localitat, i hi va col·laborar el Restaurant Les Moles, guardonat amb una estrella Michelin, i també va participar el restaurant del riu de St. Jaume d’Enveja amb propostes més tradiconals. En aquesta jornada es van presentar fins a sis plats diferents on l’angula n’era la protagonista, i van participar uns 25 restaurants de tot Catalunya, a més dels propis pescadors d’angula, biòlegs i les autoritats de la localitat.

IMG-20170130-WA0023Un showcooking on no hi va faltar de res, a banda de la cuina en directe, també es va realitzar un networking amb tots els presents i a la tarda va ser el torn de les conferències, on l’Angula del Ter com a marca coneguda i model d’èxit va ser un dels casos a explicar.

És un honor que la tasca de l’Angula del Ter sigui reconeguda i un referent per localitats amigues com Sant Jaume d’Enveja on també hi tenen una forta tradició amb la pesca de l’angula.

Podreu trobar vídeos i imatges de la jornada al Facebook del Restaurant Les Moles.