A la cuina de Can Jubany ja es pot tastar l’Angula del Ter


Nandu Jubany amb angulesLa cuina de Can Jubany recopila l’experiència dels plats tradicionals per reinventar-los; productes que passen del bosc i l’hort al plat; receptes innovadores que conserven l’essència de tota la vida. Els plats que elaboren i serveixen són el resultat de la passió, l’esforç, la il·lusió i la força del treball en equip.

Des de fa un parell de setmanes l’Angula del Ter ha passat a formar part dels productes amb els quals treballa Nandu Jubany, el reconegut xef de Can Jubany.

angules jubanyAnar d’un cantó a l’altre de la cuina, remoure una paella, abocar els ingredients a l’olla que ja bull, tocar la carn per saber si ja està al punt o calen dos minuts més, emplatar, tornar a barrejar el saltejat de la paella, revisar el guisat del forn… Servei rere servei, amb la ment oberta, els peus ben arrelats a terra, el cor desbocat d’emocions i el cap clar i sempre inquiet. ” Així es defineix Nandu Jubany a la seva web.

Tot l’esforç que implica obtenir un producte com és l’Angula del Ter, amb una pesca sostenible, en un paratge com la Gola del Ter, es veu recompensat al poder arribar a les cuines més importants i de major renom de la nostra terra, i més enllà de les nostres fronteres.