Acomiadem una temporada 2016 – 2017 molt complerta!


Quan arriba el mes de març és moment de recollir estris, i deixar que els mesos passin fins a mitjans d’octubre per tornar a començar amb ganes i força una nova temporada.

img-20161116-wa0022Aquest any no ha faltat de res, vam celebrar la tercera edició de les Jornades de l’Angula del Ter i el Rec del Molí de Pals durant el mes de novembre, amb la incorporació de La Calèndula i la Iolanda Bustos als restaurants participants, amb un balanç molt positiu per increment en el 10% de la venda d’angules, i amb la vista posada a les quartes!

Restaurant Les Moles

Per altra banda hem seguit creant sinèrgies amb els productors d’angula del Delta de l’Ebre, els quals consideren que l’Angula del Ter és un “model de èxit” a tots els nivells que ha aconseguit  amb molt d’esforç un sol pescador com en Juli Carbó. Valoren i destaquen aspectes com la comunicació i aparició als mitjans com TV’s, ràdios, premsa, elements com la pàgina web, Xarxes Socials. També l’aposta per les innovacions com la creació del gelat d’angula, la creació de les Jornades de l’Angula, acostant així el producte a nous públics, i en definitiva aconseguir posar en valor un producte poc conegut fins fa 3 anys. A més, vam tenir la oportunitat d’assistir a un showcooking d’angula organitzat per l’ajuntament de St. Jaume d’Enveja, població dedicada a la pesca de l’angula. En aquesta jornada es van presentar fins a sis plats diferents on l’angula n’era la protagonista, i van participar uns 25 restaurants de tot Catalunya, a més dels propis pescadors d’angula, biòlegs i les autoritats de la localitat.

Victor Arguinzoniz con Angulas del TerDurant aquesta temporada, no hem parat d’incorporar nous restaurants al nostre llistat de clients, que es veu incrementat temporada rere temporada, arribant a les cuines més prestigioses de restaurants de la nostra terra, i més enllà de les nostres fronteres, com a Malaga al “Dani Garcia Restaurante” o al Restaurant CEBO, del conegut Hotel Urban de Madrid; i també a Axpe, a la cuina del restaurant Asador Etxebarri, del conegut xef Victor Arguinzoniz; el qual ocupa el número 10 en els “The world’s 50 best Restaurants”.

A-pressió-netejantEns acomiadem fins d’aquí a sis mesos, per tornar amb noves propostes, i per seguir donant a conèixer un producte tan excepcional com l’Angula del Ter, pescada sempre amb un sistema de pesca sostenible que respecta l’espècie i té cura amb el medi ambient i el nostre magnífic entorn.

Gràcies per acompanyar-nos!