L’Hotel – Restaurant Sa Punta de Begur, nou client de l’Angula del Ter


Temporada rere temporada es sumen al llistat de clients, nous restaurants on poder degustar la nostra Angula del Ter.

Enguany, tenim el plaer de poder servir a l‘Hotel Restaurant Sa Punta, situat al terme municipal de Begur, a tocar de la zona dels Masos de Pals.

cuina Sa PuntaLa cuina del Restaurant Sa Punta, disposa d’una cuidada carta de tradició marinera dirigida per Jaume Font i basada en els productes frescos de la Costa Brava on descobrir els excel·lents arrossos, peixos i mariscs, a més de carns, verdures autòctones i el seu selecte celler de vins i caves.

Jaume Font propietari del restaurant Sa Punta, amb una gran experiència culinària de més de 40 anys com a cap de cuina en diferents llocs reconeguts tant per la premsa nacional com a internacional. Situat en gairebé totes les guies gastronòmiques del país.

Té suport laboral d’un deu a la cuina, Ivan Beumala, qui porta 10 anys a la cuina del Sa Punta amb en Jaume i amb una experiència laboral molt reconeguda, treballant en diferents llocs de renom de França i Catalunya.