Neix Quermany Gastronòmic, una nova marca gastronòmica del nostre territori


QGEl passat 7 d’octubre es va presentar Quermany Gastronòmic, i des de l’Angula del Ter, hi vam ser presents, com a col·laboradors de les jornades gastronòmiques que aquesta marca organitzarà, en contret, les nostres Jornades Gastronòmiques de l’Angula del Ter i el Rec del Molí de Pals.

Són diversos restaurants de Pals i el seu entorn geogràfic, com ara Regencós i la Gola del Ter, els qui han decidit unir-se dins de la marca Quermany Gastronòmic, que du el nom de la muntanya més popular per als palsencs, un lloc de referència per a la gent de la zona.

QGEls establiments impulsors han estat molts dels nostres clients com ara Es Portal, La Calèndula,  Sa Punta, Sol Blanc, Vicus i La Pahissa del Mas.
Han aprofitat per presentar aquesta nova marca gastronòmica, enl’han presentat en paral·lel a les properes jornades culinàries que faran aquesta tardor: les del Foie, que s’allargaran fins al 20 d’octubre; les del Calamar de Potera, que abastaran del 24 d’octubre al 17 de novembre. I les nostres, de l’Angula del Ter i el Rec del Molí de Pals, previstes inicialment si la pesca ens ho permet entre el 21 de novembre i el 22 de desembre.

De cares a l’hivern, del 16 de gener al 16 de febrer, tenen pensat organitzar una nova edició de les Jornades de la Tòfona, per així seguir amb l’activitat fora de la temporada estival.