Presentades les V Jornades Gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals


V Jornades Angula del TerAquest matí hem presentat les V Jornades Gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals a Es Portal Hotel Gastronòmic, de la mà de Quermany Gastronòmic; la nova marca entorn de Pals presentada a primers d’octubre.

A la presentació hi han participat els xefs dels restaurants Sa Punta, Ivan Beumala; Sol Blanc, Jordi Ribas; Vicus, Damià Rafecas i d’Es Portal Hotel Gastronòmic, Joan Carles Sánchez. Evidentment el pescador d’angula i propietari de la nostra Angula del Ter, Juli Carbó, no ha faltat a la cita.

També hem comptat la presència de Mas Geli, de Pals, i de Gleva Estates, que col·laboren amb els seus vins i caves en aquestes cinquenes jornades gastronòmiques.

presentació jornadesTeniu temps fins al 22 de desembre per a tastar les magnífiques propostes que ens han preparat els quatre restaurants participants en aquesta nova edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals.