Juli Carbó, el pescador de l’Angula del Ter, va participar a la Jornada “L’angula, l’excel·lència a Sant Jaume d’Enveja, arriba al mercat”


85185411_2769795576448120_515443238555877376_oJuli Carbó, el pescador de l’Angula del Ter, va participar a la Jornada “L’angula, l’excel·lència a Sant Jaume d’Enveja, arriba al mercat”.

Una Jornada on també van presentar oficialment la Cooperativa “Pescadors Professionals d’Angula Sant Jaume, SCCL”. Es tracta d’un projecte pretén reactivar l’economia local a través de la pesca artesanal i tradicional, de manera sostenible.

A la Jornada van ser presents també el Dr. General de Pesca i Afers Marítims, el sr. Sergi Tudela i la Directora de Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, la sra. Rosana Fatsini.

Sant Jaume d'EnvejaFa cinc anys que des de l’Angula del Ter es col·labora amb els Pescadors d’Angula de Sant Jaume d’Enveja, compartint coneixements, contactes i en definitiva creant sinergies. Ara fa un temps, en concret coincidint amb la presentació de les III Jornades de l’Angula del Ter, vam rebre la visita de la delegació dels Pescadors de Sant Jaume.

Cal destacar que els productors del Delta de l’Ebre consideren que l’Angula del Ter és un “model d’èxit” a tots els nivells, i que ha aconseguit amb molt d’esforç un sol pescador com Juli Carbó. Valoren i destaquen aspectes com la comunicació i aparició als mitjans com TV’s, ràdios, premsa, elements com la pàgina web, Xarxes Socials. També l’aposta per les innovacions com la creació del gelat d’angula, la creació de les Jornades de l’Angula, acostant així el producte a nous públics, i en definitiva aconseguir posar en valor un producte poc conegut fins fa pocs anys.