Iniciada, per fi, la temporada de pesca 2020 – 2021


El 2020 està essent un any complicadíssim, per les raons que tots i totes sabem. La incertesa ens acompanya des que gairebé vam acomiadar la passada temporada de pesca de l’Angula del Ter.

Pesca artesanaAmb tants sectors afectats per la pandèmia i les mesures marcades per a contenir l’expansió de la Co-VID19, i els restauradors lluitant per demostrar i reclamar que la restauració és SEGURA; nosaltres hem començat aquesta nova temporada.

Ens hem posat novament en marxa, preparant tots els estris, acostant-nos a la Gola de Ter, el magnífic paratge on es pesquen les nostres angules, per començar de nou l’art de la pesca artesana de l’Angula del Ter, que durarà fins a l’inici del mes de març de 2021.

Hem començat amb els dubtes de cada any de si tindrem o no una bona temporada, i ens serà possible portar el nostre producte als nostres clients, per a que els seus comensals gaudeixin d’aquest exquisit producte de luxe, ja sigui amb un menú “take away” o bé quan per fi els deixin tornar a obrir els seus establiments.

IMG_8442Veurem com evoluciona tot plegat, i si aquest virus ens deixa xalar de la bona gastronomia, acompanyats dels qui més estimem.

Des de l’Angula del Ter, esperem que estigueu bé, ens veiem a les nostres Xarxes Socials i també a través del nostre blog, per informar-vos de les novetats i del nostre dia a dia.