Donem per finalitzada la temporada 2020-2021!


15És moment de recollir canyes i bussons; i donar per finalitzada la complicada temporada 2020 – 2021.

Ha estat marcada inevitablement per la Covid-19, i les restriccions per als restauradors a qui servim habitualment la nostra angula.

Les captures no ha acompanyat massa, essent escasses gairebé la majoria de jornades de pesca; tot i així, hem pogut fer arribar a molts clients particulars qui s’han animat a portar l’Angula del Ter a les seves cuines, i a qui volem agraïr la seva confiança.

Amb la vista posada en la temporada 2021-2022, treballant com sempre per a millorar el nostre servei, pero com bé sabràs, dependrem de com vagin les jornades de pesca de l’angula, i tots els factors que influeixen en la seva captura.

Gràcies per ser-hi, ens veiem novament a partir d’octubre!