On servim


Aquí hi trobareu alguns dels llocs on han servit o serveixen el que la revista gastronòmica 7Caníbales va qualificar com ‘un dels quatre millors productes del món’. En el cas de l’angula del riu Ter, ‘que normalment es prepara amb oli calent, all i bitxo, marida amb un vi suau, delicadament dolç i que contraresti la seva força picant’.

 

logo_bulli

La cuina del Bulli ha estat un llenguatge mitjançant el qual es pot expressar harmonia, creativitat, felicitat, bellesa, poesia, complexitat, màgia, humor, provocació, cultura.

 

logo_celler

El Celler és un restaurant d’estil lliure, de cuina en llibertat, compromesa amb l’avantguarda, sense renunciar a la memòria de les diverses generacions d’avantpassats de la família dedicades a donar menjar a la gent.

 

logo_celler

El xef del Miramar ens transforma el mar i la naturalesa en mossegades de pura avantguarda. Productes d’alta qualitat que procedeixen d’un entorn ideal, que Paco Pérez busca i coneix a la perfecció.

 

logo_celler

Dani García destapa la caixa dels seus secrets en el seu projecte més personal. Ofereix un cuina sortida d’un conte de fantasia: fred, calor, nitrogen, brous, reduccions, textures i tècniques. Una experiència plena de sabor.

 

logo_celler

Una cuina que recopila l’experiència dels plats tradicionals per reinventar-los; productes que passen del bosc i l’hort al plat; receptes innovadores que conserven l’essència de tota la vida.

 

Restaurant Moments amb dues estrelles Michelin la xef Carme Ruscalleda i el seu fill Raül Balam realitzen una cuina creativa, fresca i saludable inspirada en la cultura culinària catalana.

 

La cuina de Tinars s’ha basat sempre en la cuina tradicional catalana i en la utilització dels millors productes de temporada i de la nostra zona. Plats tradicionals de sempre més actualitzats.

 

gambadepalamos

Recentment guardonada amb la segona estrella Michelin, dirigida pel xef català Paco Pérez. Inspirant-se en els productes frescos del Mediterrani, condençant l’essència dels ingredients locals, en especial el peix i el marisc.

 

Ens ofereixen una interpretació de la cuina tradicional catalana amb productes de temporada i ingredients de l’entorn proper, els boscos de la Vall de Bianya.

 

El primer projecte del xef català Paco Pérez fora d’Espanya, guardonat amb una Estrella Michelin. Estimula els cinc sentits – des dels ulls fins a la llengua. “5″ també és sinònim dels cinc dits d’una mà i per tant l’artesania.

 

Restaurant gastronòmic i tradicional a Barcelona amb una estrella Michelin. El seu xef Carles Gaig, és fàcil trobar-lo cada matí al mercat de la Boqueria comprant els ingredients més frescos i de millor qualitat.

 

Ofereix una cuina de la terra, en la qual la gran majoria dels productes procedeixen de la mateixa finca o d’explotacions properes: la verdura, les hortalisses, els ous, la llet i derivats, les aus, el porc, els bolets, la tòfona..

 

gambadepalamos

Producte, tècnica i rigor, fonamenten l’oferta del restaurant, reconegut amb l’estrella Michelin des de 2007. Una molt bona opció són els menús degustació, un recorregut per la memòria culinària del seu xef, Xavier Franco.

 

El Restaurant Casamar combina i manté la seva personalitat, la cultura de proximitat i de col·laboració amb petits productors de la zona, una autoexigència pròpia de distinció del xef Quim Casellas.

 

gambadepalamos

Una proposta gastronòmica creativa, d’autor, innovadora i compromesa, inspirada en l’essència de la cuina tradicional empordanesa.

 

gambadepalamos

Xavier Franco i el seu equip aposten per la tècnica i les eines per treballar una cuina acuradament evolucionada a partir dels productes tradicionals. Això i la constant renovació l’han premiat amb un estel Michelin.

 

gambadepalamos

Amb una estrella Michelin, la seva carta ofereix una vintena de plats frescos elaborats. Una cuina centrada en productes de la terra sotmesa a una actualització que experimenta amb ingredients tradicionals.

 

La seva xef Iolanda Bustos és una cuinera empordanesa de naixement, compromesa amb el medi ambient, crea plats que connecten tradició amb avantguarda, barreja art i naturalesa de la matèria primera de la zona.

 

gambadepalamos

El seu xef, Damià Rafecas, ofereix una proposta d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, on es prioritza el producte de temporada, proper i de qualitat.

 

El restaurant d’Es Portal Hotel Gastronòmic està especialitzat en arrossos de les varietats cultivades a Pals, peix de la Costa Brava i carns del territori.Cuina empordanesa actualitzada, de producte, del xef Joan Carles Sànchez.

 

La cuina d’autor del seu xef, Vicenç Fajardo, te l’essència de la cuina mediterrània amb el seu toc personal propi i els millors productes d’alta qualitat, de temporada i de proximitat.

 

gambadepalamos

Cuina catalana i de mercat amb productes de primera qualitat de la seva horta i corral. A la carta no hi falten els plats més tradicionals: guisats, carn a la brasa, peix fresc… i el producte estrella de la zona com és l’arròs.

 

Cuina catalana tradicional i de mercat. Les pedres i els arcs que envolten el local recorden la història de Cal Ros (i de Girona), mantenint la filosofia de cuina i servei, però necessariament actual·litzat al segle XXI.

 

gambadepalamos

Restaurant Nectari, del xef Jordi Esteve, estrella Michelin 2013. Equilibri entre la cuina creativa i innovadora i la cuina tradicional de producte.

 

logo_bulli

La cuina del Restaurant la Gamba destaca pels seus productes frescos del mar, els plats clàssics mariners, la carta de peix i marisc, els arrossos, el menú mariner i el seu producte estrella, la Gamba de Palamós.

 

El restaurant Ibèric d’Ullastret fa cuina de mercat i tradicional elaborada amb productes frescos de la zona de primera qualitat. Els cargols en són un plat distintiu i el peix també ocupa un lloc destacat.

 

El Restaurant Sa Punta, disposa d’una carta de tradició marinera dirigida per Jaume Font i basada en els productes frescos de la Costa Brava com arrossos, peixos i mariscs i el seu selecte celler de vins i caves.

 

Restaurant familiar situat a la magnifica localitat de Calella de Palafrugell, especialitzat en cuina mediterrània, amb productes d’alta qualitat com el peix i marisc provinent de les llotges de la Costa Brava.

 

gambadepalamos

Angula del Ter, porta a subhasta angules vives de la llotja de Palamós. Des d’aquesta lllotja es pot adquirir aquest producte amb totes les garanties que ofereixen aquestes instal·lacions.

 


Vols comprar-nos Angula del Ter, directe del pescador al consumidor? Clica aquí!

 

Comprar Angula del Ter